Le tusipasi fou na maua e le NSEN

High-tech Enterprise

I le aso 16 o Tesema, 2021, na aloaia aloaia ai le NSEN Valve Co., Ltd. o se "telefoni tekinolosi maualuga a le atunuu ina ua maeʻa le iloiloga ma le taliaina e le Matagaluega o Saienisi ma Tekinolosi a Zhejiang, le Matagaluega o Tupe a le Itumalo, ma le Lafoga a le Itumalo. Ofisa.O le Ofisa o le National Lead Group for the Recognition and Management of High-tech Enterprises na tuʻuina atu le "Faʻaaliga i luga o le Faʻauluina o le Vaega Muamua o Atinaʻe Faʻatekonolosi Faʻaalia i le Itumalo o Zhejiang i le 2021" i luga o lana upega tafaʻilagi aloaia.

"Atinae maualuga-tekonolosi" o se gaoioiga iloiloga a le atunuu e taitaia e le Fono a le Setete ma le Matagaluega o Saienisi ma Tekinolosi.O le faʻailoga faʻamaonia e maualuga, o le tulaga faʻapitoa, ma le lautele o le faʻasalalauga e lautele.E tatau i le tagata talosaga ona fa'amalieina mana'oga o aia tatau fa'ale-mafaufau, fa'asaienisi ma fa'atekonolosi ausia suiga gafatia, su'esu'ega ma atina'e fa'alapotopotoga ma tulaga tau pulega, ma fa'agaioiga atina'e.Tulaga sa'o o iloiloga e pei o fa'ailoga o le tuputupu a'e.

High-tech pisinisi tusipasi o le NSEN

 

Fa'apitoa a le Itumalo o Zhejiang, Fa'alelei, Fa'avasegaga, Atina'e Fa'afouina

I le aso 5 o Ianuari, 2022, na tuʻuina atu ai e le Matagaluega o le Tamaoaiga ma Faʻamatalaga Tekonolosi a Zhejiang le "Faʻaaliga a le Matagaluega o le Tamaoaiga ma Faʻamatalaga Faʻamatalaga a Zhejiang i luga o le Faʻasalalauga o le Lisi oSRDISMEs i le Itumalo o Zhejiang i le 2021. NSEN Valve Co., Ltd. na aloaia o le "Zhejiang Province Specialization, Faʻaleleia, Faʻaeseesega, Faʻafouina ma New Small and Medium-sized Enterprises" i le 2021!

Ua lipotia mai o pisinisi a le itumalo SRDI i le Itumalo o Zhejiang e faasino i pisinisi ma uiga o le "Faʻapitoa, Faʻaleleia, Faʻavasegaina, Faʻafouina", e faʻaalia ai o atinaʻe filifilia ua alualu i luma i tekinolosi, maketi, tulaga lelei, lelei, ma isi. o se vaega taua o le faiga fa'ato'aga gradient o atina'e maualuga i le Itumalo o Zhejiang.

Itumalo Fa'apitoa a Zhejiang, Fa'amamaina, Fa'aeseesega, Atina'e fa'afouina NSEN valve


Taimi meli: Mati-01-2022