-196℃ Cryogenic Bi-directional urukurubụba valvụ

Na ngwaahịa NSEN gafere ule akaebe dị ka ọkọlọtọ BS 6364: 1984 nke TUV si dị.NSEN na-aga n'ihu na-ebuga ogbe nke valvụ nru ububa cryogenic akara bi-directional.

A na-etinye valvụ Cryogenic n'ọtụtụ ebe na ụlọ ọrụ LNG. Na ndị mmadụ na-etinyekwu uche na nsogbu gburugburu ebe obibi, LNG, ụdị ike dị ọcha na-amasị.

Ebe ọ bụ na okpomọkụ nke LNG n'okpuru nkịtị mgbali bụ -162 ℃, na o nwere àgwà nke flammability na mgbawa, na cryogenic okpomọkụ valvụ bụghị nanị na-ezute chọrọ nke ala okpomọkụ ojiji okpomọkụ, ma ọ kwesịrị ka tụlee ọkụ nchebe imewe.Ọ bụ kpọmkwem n'ihi ihe ndị a chọrọ na nchekwa na ntụkwasị obi nke valves cryogenic ga-adị elu karịa valvụ nkịtị.

Nke kachasị mkpa, a ghaghị ịhazi valvụ ahụ valvụ, efere nru ububa, akụkụ ndọtị na akụkụ dị n'ime ya nke ọma tupu ya emechaa kpochapụ mmetụta nke mgbanwe oge.Ma ọ bụghị ya, mgbanwe nke martensite ga-eme na okpomọkụ dị ala, na-eme ka valvụ gbanwee, na-eme ka valvụ ahụ na-agbapụta.

Ụdị njikọ maka mbupu a bụ flange na wafer, na ihe nke valvụ ahụ na diski bụ CF8M.The akara ihe ka bụ niile metal siri ike akara mgbanaka imewe, na ala emission mbukota azuokokoosisi akara.

Ọ bụrụ na ị nwere olile anya ịmụtakwu ma ọ bụ nweta azịza maka ọrụ gị, nabata ịkpọtụrụ anyị.

Nru ububa valve -196 deg C nru ububa valve NSEN


Oge nzipu: Nov-19-2021