Vetëm prodhimi i valvulave të fluturës me cilësi të lartë

Valvulat e markës "NSEN" gëzojnë prej kohësh një reputacion të mirë në industri.
Valvulat tuaja perfekte janë aspirata jonë.

NSEN - Kompania

NSEN e themeluar në vitin 1983, është një ndërmarrje shkencore dhe teknologjike që prodhon posaçërisht valvulat flutur vulosëse metal-metal dhe integron zhvillimin, prodhimin, shitjen dhe shërbimin e valvulave.

Mbi 30 vjet përvojë, NSEN ka ndërtuar një ekip të qëndrueshëm talentesh me cilësi të lartë, prej tyre më shumë se 20 teknikë të titujve të lartë dhe gjysmë të lartë janë angazhuar në…