Само со висок квалитет пеперутка вентилите

Вентили на брендот "NSEN" веќе долго ужива добар углед во индустријата.
Вашиот совршен вентили е нашата аспирација.

NSEN - Друштвото

NSEN основана во 1983 година, е научни и технолошки претпријатие специјално производство на метал на метал печат пеперутка вентилите и интегрирање на развој вентил, производство, продажба и сервис.

Повеќе од 30 години искуство, NSEN има изградено стабилен тим на висок квалитет на таленти, од нив повеќе од 20 техничари на високи и полу-високи титули сме биле вклучени во ...